Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

CAR DESIGN - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ
ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


 

// ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Το κατάστημα Γ. ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ εδρεύει στην Νίκαια Αττικής και δραστηριοποιείται στον χώρο των μικροεπισκευών αυτοκινήτου, στην επιδιόρθωση με τοπική βαφή, στην επισκευή χτυπημάτων, στην ευθυγράμμιση και επαναφορά σασί και θόλου, στην εφαρμογή γυαλίσματος - κερώματος (προϊόντα 3Μ), στην ολική βαφή του αυτοκινήτου, στην αλλαγή χρώματος με αυτοκόλλητο βινυλίου (3Μ) καθώς και στην εφαρμογή ειδικών χρωμάτων chameleon κατά παραγγελία.
 


Με την 20ετή προϋπηρεσία και εμπειρία μας και με το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας, με εκπαίδευση στα σεμινάρια και τα προγράμματα μεγάλων εταιριών όπως DUPONT, STANDOX και 3Μ πάνω στο αντικείμενο της βαφής, των τελικών επιστρώσεων και των υδροδιαλυτών χρωμάτων, είμαστε κοντά σας για να σας παρέχουμε άρτια αποτελέσματα με τεχνογνωσία και μεράκι.
 

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αξιόπιστη και αποτελεσματική εργασία, οι οικονομικές τιμές και ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας με χρήση άριστων υλικών, έχουν φέρει το κατάστημα μας στην κορυφή των επιλογών των πελατών μας, τόσο ιδιωτών όσο και εταιριών.


 

 


 

Βρισκόμαστε Καραϊσκάκη 63 & Ν. Μπελογιάννη, στη Νίκαια
Τηλέφωνο επικ. : 2104904924  /  Κινητό: 6989388825